Jornada 11 U.A.Tossa – F.S. Caldes de Malavella

Jornada 11

U.A.Tossa 1 – F.S. Caldes de Malavella 3

Després de la dolorosa derrota contra el Guíxols, venia a casa el Caldes. Un equip de la part alta de la classificació, que es podia posar líder de la categoria si ens guanyava.

L'inici del partit, com casi sempre, va ser de molt control i poques ocasions. Un cop van passar aquests minuts de conèixer el rival, el Caldes va a començar a portar la iniciativa del partit. Nosaltres estàvem ben col·locats en defensa. El Caldes movia ràpidament la pilota, i els jugadors, alhora que en defensa estaven francament molt correctes. Als 5 minuts, després d’una ràpida triangulació, el Caldes feia el primer. 0-1. Nosaltres no estàvem malament en defensa, però proposàvem molt poc en atac. En el minut 10 i després d’una altra bona triangulació i una mica de fortuna, el caldes posava el 0-2. El Tossa, en tota la primera part gairebé no va crear cap ocasió clara, però alguna en va tenir. Amb el 0-2 al marcador, l'àrbitre xiulava la mitja part.

Si en algun moment volíem inquietar el Caldes, teníem que proposar una mica més en atac, ja que en defensa no estàvem malament.

A la segona part, sembla que vam sortir una mica més endollats. Vam crear una mica més en atac. Miquele va poder retallar distàncies fent l'1-2 però ràpidament va reaccionar el Caldes, on en un error del nostre ala, quedava un jugador visitant davant del porter, on no perdonava. Amb el 1-3 vam anar a pressionar al rival, que sempre va donar la sensació de tenir el partit controlat. Abans d’acabar, hi van haver bones oportunitats pels 2 equips, però el marcador no es va moure fins al final del partit.

2ª derrota consecutiva, aquest cop després d’un bon partit contra un rival de la part alta de la classificació. Ara, fins d’aquí 2 caps de setmana, no hi haurà futsal. El dia 18 de desembre, visitarem al Salt, on esperem revertir la mala dinàmica i tornar al camí de la victòria!