Jornada 9 U.A. Tossa - Multiesports Celrà F.S.

Jornada 9 
 
U.A. Tossa 2 - Multiesports Celrà F.S. 2
 
Se’ns torna a escapar la victòria a casa. En un bon partit, en general, tornem a sumar un puntet.
 
Aquest cap de setmana, ens visitava el Celrà a casa nostra on encara no hem aconseguit la victòria. En l'inici del partit, aquesta vegada si, se’ns veia ben col·locats i contundents en defensa. Aviat, Miquele, amb la seva jugada de córner predilecta, foradava la porteria visitant. El partit, semblava controlat. El Celrà, no inquietava la porteria del Tossa i nosaltres controlàvem l'esfèric. Però en una jugada de sac de banda, el Celrà feia l'empat, en una de les poques rematades a porteria que va fer a la primera part. Massa premi per un equip que va fer molt poc en aquesta primera meitat. Amb l’1-1 es va xiular el descans.
La segona part, començava amb la mateixa tònica. Nosaltres controlàvem la pilota amb claredat i al Celrà li costava arribar a la nostra àrea. Però en una bona jugada dels visitants, un de Celrà, engaltava una pilota amb força, adelantant-se en el marcador. En aquest moment, el partit es va trencar una mica. Va començar un partint d'anada i tornada, descuidant les defenses, i jugant amb més cor que cap. Miquele, en una bona jugada, feia l'empat. Tots 2 equips, en aquest tram final van gaudir d'ocasions molt clares. El Celrà, no va saber aprofitar varis contraatacs, ja que es van trobar amb el porter local Lito, força encertat, i una defensa que arribava molt ràpid al tall. Per la nostra part, també vam disposar d'ocasions clares, que no vam saber materialitzar. Amb el definitiu 2-2 va finalitzar el partit.
 
Se’ns tornen a escapar 2 punts a casa, contra un equip que va fer poc i es va endur un bon premi. Però la qüestió és seguir sumant.
 
La propera jornada, anem de visitants a St. Feliu, a una pista que en el passat, no se’ns ha donat molt bé, però és fora de casa on estem aconseguint els millors resultats. Esperem endur-nos els 3 punts!!