Jornada 8 Vilobí F.S. – U.A. Tossa

Jornada 8

 

Vilobí F.S. 4 – U.A. Tossa 5

 

Partit amb un guió semblant a l'anterior, amb una defensa regular i un bon atac. Però amb millor desenllaç.

 

Es presentàvem a Vilobí com a visitants, amb ganes d'aconseguir els 3 punts després d’empatar a casa. Continuàvem amb una defensa de circumstàncies, sense els 3 jugadors que millor es desenvolupen en la posició de tanca.

Sense tanca, vam haver de reinventar a Miquele en aquesta posició, ja que és un dels jugadors més veterans (en els tots els sentits : ) . El partit, no podia començar millor per a nosaltres, ja que en el primer minut, Marcelo va superar al porter visitant amb una suau vaselina. L'alegria, va durar poc. Un minut després, un xut ras dels locals, sorprenia a Lito, que només havia jugat 10 minuts des de l'inici de la temporada. Aviat, el Vilobí, tal i com va passar en el partit anterior, va començar a trobar espais en la nostra fràgil defensa, assetjant la nostra porteria amb xuts llunyans. En un d'aquests xuts, el Vilobí treia les teranyines de l'esquadra de la porteria del Tossa, fent el 2-1. En aquest tram del partit, és on ho vam passar pitjor. No arribàvem amb claredat a la porteria rival, el Vilobí ens pressionava la sortida, i a part, érem un coladero. Degut a aquesta situació, el Vilobí ens va fotre el tercer. Però quan més semblava que ens farien el quart, Miquele va retallar distàncies amb un gol psicològic just abans de marxar al descans amb el 3-2 al lluminós.

Un altre cop, havíem de posar la defensa en ordre si es que volíem fer alguna cosa i no sortir escaldats de Vilobí. I així va ser. En defensa, semblava que estàvem una mica millor, i en atac proposàvem molt més. A l'inici d’aquesta segona part, Marcelo fallava una ocasió, que era més difícil fallar que marcar. I Miquele, amb la seva jugada de córner preferida, feia l'empat a tres. El Vilobí no semblava el mateix. Ja no pressionava, ja no trobava espais. Estaven fosos. Nosaltres, ho vam aprofitar, sobretot Cristian, amb 2 gols bastant seguits, per fer-li la volta al partit. 3-5 en un partit que teníem força controlat. Ja en els últims instants del partit, i després d'algunes bones ocasions pels dos equips. En els minuts finals, els locals, van escurçar distàncies, fent el definitiu 4-3, donant-li una mica d'emoció als instants finals.

 

Nova victòria, fora de casa, en un partit on tots se’ns va posar en contra. Bona remuntada per sumar de nou els 3 punts.

 

La següent jornada a casa, contra el Celrà, intentarem aconseguir la victòria davant de la nostra afició, que a casa, encara se’ns resisteix

Us hi esperem!!!