Jornada 6 P.B. Montgrí - U.A. Tossa

Jornada 6


P.B. Montgrí 2 – U.A. Tossa 3

 

2 dies després del correctiu a casa contra el Palafrugell, vam visitar Torroella de Montgrí. La Penya Blaugrana, és un equip que coneixem d'altres anys i normalment fem bons partits contra ells.

 

El partit va començar amb força retard, ja que l'àrbitre no va arribar puntualment. Un cop va començar l'encontre, hi va haver uns minuts de reconeixement per part dels 2 equips, amb molt de passe, però amb poca profunditat. Semblava, que nosaltres havíem sortit una mica freds. Segurament, per aquest motiu, la primera bona jugada que van trenar els Blaugranes, va acabar al fons de la xarxa. Nosaltres teníem ocasions, però no se’ns veia amb les ganes i l'espurna d'altres ocasions. En una jugada amb una mica de fortuna, Marcelo feia l'empat. El seu xut, va rebotar en un jugador, despistant el porter. Amb l'1-1 marxàvem a la caseta.

El partit, no anava malament, però teníem que pujar un parell de marxes si volíem guanyar. A la segona part, l'actitud va canviar clarament. Se’ns veia amb més ganes, amb més motivació. El partit es va tornar molt intens. Richard, es va estrenar com a golejador, desprès d’una bona assistència de Sergi. En aquell moment, els Locals, també van pujar un punt la intensitat, creant vàries ocasions. Però Rodri, que va tenir una gran nit, ho va parar tot. Només, després d’un rebot, els blaugranes van poder marcar l'empat. 2-2. Les ocasions clares eren pels 2 equips, però Sergi, va fer el gol de la seva vida, rematant de primeres un passe llarg, superant el porter amb una subtil vaselina. Amb el 2-3, el Montgrí va anar a per totes i va venir a pressionar-nos. El festival de parades de Rodri, va continuar i amb el 2-3 i un final no apte per cardíacs, l'àrbitre va xiular el l'acabament del partit.

 

Tornem a guanyar, després d’un gran partit molt igualat que es podria haver endut qualsevol dels 2 equips. Bones sensacions abans de jugar el derbi contra el Lloret, la pròxima setmana. No us ho perdeu!!