Jornada 5 U.A.Tossa - C.F.S. Palafrugell

Jornada 5

U.A. Tossa 2 - C.F.S. Palafrugell 6

Dijous, recuperàvem un partit aplaçat a casa. En un partit on mai vam poder fer res, patíem la primera derrota de la temporada.

El partit, nosaltres el començàvem com sempre, ben tancadets al darrera, per observar al rival. Però el visitant va començar des del primer minut a pressionar. Es veia que ells eren superiors, però els primers minuts els vam contenir bé. Ells trenaven bones jugades i a nosaltres ens costava molt arribar a la seva porteria. Fruit d’aquesta superioritat, i dels nostres propis errors, els de Palafrugell es van avançar al marcador. No van trigar gaire més en fer el segon. Amb un 0-2 i males sensacions, vam arribar al descans.

El partit, ja estava perdut i degut a la falta d’idees de la primera part, vam decidir sortir a pressionar. Si havíem de perdre, almenys que no es pogués dir que no ho vam intentar. La segona part, l'actitud va canviar. Vam ser més agressius. Però davant, teníem un gran equip. Els visitants, van fer el 3-0. Seguidament, aprofitant jugades de pilota parada vam escurçar distàncies. El 3-1 el va fer Miquele, rematant un córner sacat per Sergi. El 2-3, el mateix Miquele, enviava una falta directament al fons de la xarxa. Però el Palafrugell, no es va posar nerviós. Tenia el partit controlat i sabien que eren superiors. Quan ells van voler, van pujar una marxa i en un moment ens van fer 3 gols més. Amb el 2-6, va finalitzar el match.

 

Primera derrota de la temporada, contra un equip molt superior, on vam cometre molts errors i mai vam tenir cap possibilitat. S'ha de seguir treballant l'equip.