Jornada 4 Maçanet Futsal - U.A. Tossa

Jornada 4

Maçanet Futsal 3- U.A. Tossa 3

De mica en mica continuem sumant, i continuem sense conèixer la derrota.

Degut a l'horari i a motius personals d'alguns jugadors, anàvem a Maçanet amb un equip fort, però amb pocs canvis.

Vam decidir de sortir ben tancadets, a reservar pel que pogués passar durant el partit i apretar a la segona part. Aviat vam veure que el Maçanet era un equip lluitador i dur. Aviat van buscar la porteria del Tossa amb xuts de fora de l'àrea. Era l'únic que podien fer perquè estàvem forts en defensa. Els locals posaven molta intensitat. Inclús es va veure alguna acció al límit del reglament. Però va ser en Marcelo, en una jugada plena de rebots qui va obrir la llauna pel Tossa. Poc després, en una jugada de sac de cantonada, el mateix Marcelo rematava al fons de la xarxa posant el 0-2. La intensitat del partit la posava el Maçanet, però el futbol pràctic el posàvem nosaltres. Abans de la mitja part, en l'únic desajust defensiu que vam tenir en el primer temps, els locals escurçaven distància fent l'1-2. Amb aquest resultat marxàvem al descans.

A la segona part, en teoria havíem de sortir igual. Anàvem guanyant i no havíem de córrer riscos innecessaris. Però no va ser així. El partit es va tornar una mica boig i va pujar la intensitat dels 2 equips. Aviat, el Maçanet va fer el 2-2. Poc després, en una jugada on la defensa del Maçanet es va despistar, un saque de Rodri, va deixar sol davant del porter a Miquele, que no va desaprofitar l'ocasió per fer el tercer del Tossa. El partit es va convertir d'anada i tornada, amb més cor que futbol, però el cansament es començava a notar a les cames. El Maçanet, feia molts mes canvis i es notava. A part, tenien de cara una graderia entregada a l'equip. Una pèrdua de pilota al mig del camp, va fer que el Maçanet posés el 3-3 que no es mouria fins al final. Abans d’acabar, encara va haver ocasions clares per les 2 bandes, però el partit va acabar en taules.

Empat important, fora de casa. Continuem invictes i poc a poc l'equip va agafant forma. La pròxima setmana a casa, s'intentarà continuar sumant!!