Jornada 18 C.E Mont-ras C.F. Esplais B - U.A. Tossa

Jornada 18

C.E Mont-ras C.F. Esplais B 5 - U.A. Tossa 0

Aquest cap de setmana, era jornada de descans, però el passat dimarts vam desplaçar-nos a la pista del tercer classificat, el Mont-Ras a recuperar un partit aplaçat. El vam jugar en horari campions, coincidint amb el Barça-Atleti.

El partit no va tenir molta història. Vam anar 6 persones entre els quals hi havia 2 lesionats. Vam intentar plantejar un partit lent, ben tancats en defensa per intentar fer mal a la contra. Tot i així, la possessió de pilota a la primera part va estar igualada. Els de l’Empordà van ser els que es van adelantar al marcador. Tot i que nosaltres vam gaudir d’algunes ocasions, vam arribar al descans amb el 1-0. A la mitja part, es va acabar el nostre partit.

A la segona part vam mantenir el resultat alguns minuts, fins que va aguantar el físic. Els del Mont-ras van aprofitar el nostre cansament, i els gols van anar caient de mica en mica fins el final 5-0. Tampoc vam mereixen marxar a casa sense marcar. Però tampoc té gaire importància.

Aquest tram final de temporada, està sent difícil per nosaltres, ja que les lesions s’han cebat en el nostre equip. Esperem recuperar efectius aquestes pròximes setmanes i tirar els partits endavant.

 

Aquest cap de setmana, tornem a jugar a casa contra el Caldes. Necessitem el vostre suport.