http://www.uatossa.com/modules/mod_image_show_gk4/cache/home.davebcngk-is-96.jpglink
http://www.uatossa.com/modules/mod_image_show_gk4/cache/home.apeh_frontgk-is-96.jpglink
http://www.uatossa.com/modules/mod_image_show_gk4/cache/home.Club-Hotel_Giverola logogk-is-96.jpglink
http://www.uatossa.com/modules/mod_image_show_gk4/cache/home.Camping_Polagk-is-96.jpglink
http://www.uatossa.com/modules/mod_image_show_gk4/cache/home.camping_tossagk-is-96.jpglink
http://www.uatossa.com/modules/mod_image_show_gk4/cache/home.marca_diputacio_apaisadagk-is-96.jpglink
«
»
Filter
 • Partits Amistosos Pre-Temporada

  Els entrenaments dels més grans ja han començat i abans de començar la lliga, s'han organitzat dos amistosos contra un equip de tercera catalana el C.B.OLESA. Els horaris seran els següents:

  Dissabte 31/08

  17.00h - ADET UATOSSA (Sots-25) - C.B.OLESA

  19.00h - ADET UATOSSA (Sènior Masculí) - C.B.OLESA

 • Inauguració web

  Avui estrenem la web de l'Unió Atlètica Tossa, comencem temporada amb moltes ganes i il·lusió. 

 • On juguem

   

   


  +Ampliar

  Pavelló Municipal d'esports de Tossa de Mar,
  Carretera de Llagostera s/n  (zona esportiva)
  Tossa de Mar (Girona)
  CP:17320

   

 • Links

  Enllaços d'interes i federacions

 • Fotos

  {gallery}fotos{/gallery}

 • Història

  UNIÓ ATLÉTICA TOSSA

   

  La prehistòria de la UAT es troba lligada a l'arribada a Tossa del Metge Senyor Esteve Calvet Espinalt i la seva activitat esportiva de corredor de fons. En el seu entorn es varen anar afegint tossencs amb inquietuds esportives diferents al futbol. Els orígens de la UAT, com a grup d'esportistes, els trobem formant un club d'atletisme, agregat a l'UDT l'any 1981, per la necessitat de tindre la cobertura de un Club oficial. L'escissió de la unió atlètica com a associació esportiva independent va donar pas a la actual associació.

  La història oficial de la UAT comença el dia 1 de Setembre de 1983, quan es constitueix el club Unió Atlètica Tossa, reunint-se al C/Iglesia nº 7 els socis constituents de la primera Junta General fundacional de la Unió. En aquesta primera junta general es manté la mateixa junta de la secció d'atletisme de l'UDT. Els membres constituents fundadors varen ser:

   

    President: Esteve Calvet Espinalt
    Sots president: Agustí Lòpez Tomas
    Secretaria: Mercé Milà Parellada
    Tresorer: Esteve Junqué Almendros
    Vocals: Ricard Salvador Badenas
      Joaquim Colomer Esteba
      Antonia Cees de Lòpez
      Mª Salud Gelpí Lleonart

   

  La seva principal modalitat esportiva era l'atletisme i es va unir desprès el voleibol. Quatre anys més tard s'afegí el bàsquet i el futbol sala. El primer any la UAT va arribar a tenir 115 socis.

  El 4 de juny de 1985 amb l'entrada del senyor Francisco Ibañez a la junta directiva es va reprendre la activitat del basquet, que te el seu origen històric en l'equip que varen formar els senyors Santi Cardús i Quimet Navarra, amb el patrocini del Sr. Murio, amb tossencs que varen aprendre el basquet fora de Tossa, els primers anys dels 70 (Josep Parés, Corbalán, Josep Colomer, Antoni Colomer, Antoni Nadal Lasierra, Jaume Serrat, Jaume Sallés...) Va tornar a fomentar-se el bàsquet a la vila de Tossa, que va créixer com a secció a la UAT, sent en la actualitat la activitat més nombrosa.

  El dia 11 de març de 1987 canvia la junta directiva. Es crea la secció de futbol sala i es dissol temporalment la secció d'atletisme. En aquestes dates s'utilitzava l'antiga pista poliesportiva, pero l'augment del número d'equips en competició, va fer palesa la necessitat de la construcció d'un pavelló municipal. Durant els següents anys la construcció del Pavelló va ser una lluita constant de la junta de la UAT. Finalment al setembre de 1992 s'inaugura el nou Pavelló Municipal d'Esports. El 30 d'octubre del mateix any es reforma la junta anomenant com a nou president el senyor Ricard Salvador. El nou objectiu d'aquesta junta és la creació i consolidació d'una escola esportiva dirigida als esports de futbol sala, voleibol i bàsquet. Sota aquesta directiva es va crear una secció de llaguts afiliada a la federació de rem.

  A l'any 2012 se li otorga el títol com a primer soci d'honor de la Unió Atlètica Tossa al senyor Jose Enrique Molina Gallego, pel seu treball i el seu esforç i dedicació durant molts anys en el club.

Accés usuari

Sala Tahiti - Música en vivo

Diputació de Girona

Servitec-Solutions

J.Sola Tossa de Mar

Can Garriga Paintball Tossa de Mar

Associació Professional d'Empresaris d'Hostaleria de Tossa de Mar

Mestre d'Aixa Restaurant - Pizzeria - Tossa de Mar